Türk bilim insanları, geleneksel yetiştirme tekniklerine kıyasla daha hızlı ve etkili bir yöntem olarak kabul edilen gen düzenleme yöntemi CRISPR/Cas9 ile biberde diğer özellikleri koruyup sadece acılığın kaynağı geni ‘susturdu’.
Related Posts
Hiçbir Şey Taşımıyor: Japonya’da “Sarı Doktor” Olarak Adlandırılan Bu Treninin İsmi Neden Böyle?
- Seher Alp
- 23 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Japonya'nın Shinkansen trenleri, hızları ve güvenlikleriyle dünya çapında tanınıyor. Ancak bu sistemin göze çarpan bir…
Siber Güvenlik Başkanlığı nasıl çalışacak: İşte detaylar!
- Seher Alp
- 22 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Siber Güvenlik Başkanlığı ile ilgili yapılan resmi açıklama ile kurumun çalışma prensiplerine dair detaylar elimize…
Türkiye’de En Çok Satılan Mercedes Olması Muhtemel Elektrikli CLA’nın Bazı Özellikleri Paylaşıldı
- Seher Alp
- 19 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Mercedes-Benz, büyük merakla beklenen elektrikli CLA'nın motor ve bataryası konusunda bazı detayları paylaştı. Araç, gerçekten…